فروش کلی مغزی لوله داربستی در اقصی نقاط کشور انجام می شود در اینصورت دسترسی مشتریان به آن راحت تر خواهد شد و به دلیل کیفیت های بالایی که در آنها وجود دارد خریداران زیادی به این سمت سوق پیدا کرده است. مشتری نیز می تواند انواع این مغزی را در بهترین کیفیت ها تهیه کند و با بهره مندی از قیمت های باصرفه از هزینه های اولیه او کاسته شده و بر سودش افزوده می شود.
نگاهی مختصر به تاریخچه تولید انواع داربست
مصر را می توان مهد سازه های عظیم باستانی دانست که بسیار قابل توجه هستند و با این حال، در واقع مصر باستان، مانند سلسله هخامنشیان، دانش مهندسی ساختمان داشت. اهرام مصر و مجسمه های مصر باستان توسط بردگان تحت فرمانروایی فراعنه ساخته شده است. آنها از داربست های چوبی برای حمل سنگ های بزرگ استفاده می کردند و آنها را در مکان های مناسبی قرار می دادند که توسط مهندسان آن زمان هدایت می شد.
از این داربست های چوبی نیز به عنوان پایه ای برای بالا و پایین رفتن کارگران از مجسمه ها و سازه های بزرگ مانند اهرام مصر استفاده می شد و با داربست های چوبی سنگ های بزرگ یا بلوک های سنگی را از بالا به پایین می بردند. با حرکت به سمت شرق آسیا به کشورهایی مانند چین و هند می رسیم که از برای ساخت داربست از چوب بامبو و الوار استفاده می شد.
لذا استفاده كردن چوب بامبو و میله های چوبی برای داربست برای چندین دهه، شاید حتی از چندین قرن پیش ادامه داشت و هنوز هم در برخی از مناطق شرق آسیا رایج است درخت بامبو بسیار انعطاف پذیر، قوی و بادوام است و قادر به تحمل وزن است. به همین دلیل است که در شرق آسیا از داربست بامبو استفاده می شد به دلیل استحکام و دوام بالا در ساخت و ساز ایده آل بود.
لوله بامبو یا چوب آنها را با طناب به هم بسته بودند تا از لیز خوردن و کشیده شدن آنها جلوگیری شود و ساختاری قوی و پایدار را تشکیل می دادند. اگرچه بعدها فولاد در اکثر کشورها وجود داشت و در اکثر ساختمان سازی ها بکار می رفت، اما هنوز هم از تعداد زیادی چوب بامبو و از چوب برای ساخت داربست های چوبی استفاده می شد.
علاوه بر این، کتاب های تاریخی نشان می دهد که داربست توسط کارگران در دوران ویکتوریا ساخته می شد. داربست در آن زمان از طناب کنفی، سیم، سیسال و چوب برای کمک به ساخت و تعمیر سازه ها ساخته می شد. به اصطلاح برش طناب برای بستن داربست در جای خود استفاده می شد. داربست های ویکتوریایی از چوب ساخته می شدند و همانطور که برای داربست های حرفه ای امروزی دیده می شود.
نکاتی که در زمان نصب داربست باید رعایت شود
- تیرهای داربست افقی باید حداقل به 3 پایه عمودی متصل و محکم شوند.
- عرض محل کار تعبیه شده نباید کمتر از 0.5 باشد.
- فاصله عمودی بین تیرهای افقی نباید بیش از 2 متر باشد.
- الوارهای پایه باید 25 سانتی متر عرض داشته و بزرگتر باشند.
- بین پایه های عمودی برای کارهای سنگین نباید بیش از 1.8 متر فاصله باشد و برای کارهای سبک این مقدار به 2.3 متر می رسد.
- الوار مورد استفاده باید سالم و عاری از هرگونه ترک باشد.
- تعداد اسکله های استفاده شده برای هرسکو حداقل 2 تخته می باشد.
- ضخامت چوب نباید کمتر از 5 سانتی متر باشد.
- داربست ها علاوه بر وزن خود باید 4 برابر وزن خود را تحمل کنند.
- فاصله تیرها از سطح تکیه گاه باید 30 سانتی متر باشد و با سیم های ضخیم محکم شود.
- برای سکوها باید نرده یا حفاظ نصب شود.
- نرده حفاظ میانی به ارتفاع 55 سانتی متر و نرده حفاظ بالایی با ارتفاع 110 سانتی متر از سطح سکوی کار در مسیر پرتگاه ها نصب شود.
اجزای داربست شامل مغزی داربست فلزی, کاور, تخته, کفشک پایه, کفشک فلزی و لوله داربست می باشد. داربست نیز دارای انواع مختلفی است مانند:
- داربست چکشی: از یک سری مهارهای افقی و پایه های عمودی تشکیل شده است که دارای مزایای فراوانی نیز می باشد از جمله بدون نیاز به مهاربندی در ارتفاعات بالا و بدون نیاز به آچار باز و بسته می شود.
- داربست چکشی کاسه ای: این نوع داربست از پایه های عمودی و مهارهای افقی تشکیل شده و قابل استفاده در داربست نمای ساختمان می باشد.
- داربست اسکافلد یا مثلثی: این سازه ها از قاب های مثلثی شکل تشکیل شده و به صورت نر و ماده به یکدیگر متصل می شوند. این داربست به راحتی باز و بسته می شود و نیازی به کارگر ماهر ندارد.
تشریح کاربرد داربست ها در صنعت ساخت و ساز
داربست در ساخت و ساز ها کاربردهای گسترده ای دارد چون ایمنی یکی از بزرگترین و بهترین مزایای داربست در ساخت و ساز است. قطعاً داربست امن ترین راه برای ساختن سکو برای کار در ارتفاع است. داربست محل ثابتی را برای حضور کارگران فراهم می کند. و آنها می توانند به راحتی و با اطمینان کار کنند. فرقی نمی کند که چه ارتفاعی داشته باشند.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صنعت، برج های بلند ساخته می شود و تمامی آنها با استفاده از داربست و البته رعایت نکات ایمنی لازم در هنگام نصب و اجرای داربست رعایت می شود. لذا نصب آسان داربست و بالا رفتن سرعت کار ساختمانی پیشرفت در فناوری و صنعت نیز بر میزان مصارف داربست هایی که امروزه ساخته می شود تأثیر گذاشته است.
داربست های جدید وزن کمتری نسبت به داربست های قدیمی دارند و حمل و نقل و جمع آوری آنها بسیار راحت تر از قبل است. علاوه بر این، نصب داربست کار آسانی است که بدون نیاز به متخصصین نصب آن انجام خواهد شد. نصب آسان و وزن سبک باعث شده تا پروژه های ساختمانی که به صورت موقت انجام می شوند استفاده زیادی از داربست داشته باشند.
با دسترسی آسان به داربست در ساخت و ساز پروژه های عمرانی در شرایط مختلف براحتی انجام می شود. به عنوان مثال پروژه هایی مانند نمای ساختمان یکی از انواع پروژه های ساختمانی است که دسترسی به آنها بدون داربست بسیار دشوار است. اما وجود داربست در این زمینه نیز کار را آسان کرده و کارگران با ایجاد سکوهای داربست در ارتفاعات مختلف به راحتی می توانند عملیات ساختمانی خود را انجام دهند.
در فرآیند ساخت، کار تیمی و تعامل کارگران با یکدیگر بسیار مورد نیاز است. داربست ها با توجه به ویژگی هایی که دارند می توانند به گونه ای نصب شوند که با عبور از الواری که به عنوان سکوی داربست استفاده می شوند و یا با عبور از میله ها، امکان ارتباط و تعامل آسان کارگران با یکدیگر فراهم شود. لذا به راحتی می تواند وسایل ساختمانی را جابجا کند.
عرضه مستقیم مغزی لوله داربستی
عرضه مستقیم مغزی لوله داربستی در بازار به صورت عمده انجام می شود که سبب شده مشتری بتواند محصول را ارزانتر خرید کنند چون همانطور که همه می دانیم یکی از عوامل بالا رفتن قیمت ها وجود واسطه و دلال است که در اینجا با حذف واسطه محصول ارزانتر به دست مشتری می رسد. این مغزی داربستی دارای کیفیت های بالایی بوده و به دلیل مصارف زیاد به وفور مورد خرید و فروش قرار می گیرد.